Cariere

Vino sa faci parte din echipa Amicus Med!

La Clinica Amicus Med ne propunem să oferim servicii de calitate și echitabile pacienților noștrii. Punem preț pe bunul simț, pe empatie, pe calm și pe dezvoltarea continuă. Pentru echipa Amicus Med, pacienții și evoluția lor sunt foarte importante dar știm că echipa este cea care face aceste lucruri posibile. Propunem un mediu prietenos, în care respectul reciproc primează și în care beneficiile te conduc către reușită.

Dacă îți doresti sa faci parte din echipa noastră, trimite-ne CV-ul pe adresa de e-mail: office@amicusmed.ro sau foloseste formularul de mai jos.


  • Posturi disponibile
Medic de familie

Formular recrutare

Îți punem la dispoziție acest formular de recrutare. Dacă întâmpini probleme la încărcarea CV-ului, trimite-l direct pe  office@amicusmed.ro. CV-ul trebuie sa fie in format PDF si sa aiba sub 5MB pentru a putea fi incarcat in formular.


    Logo_AmicusMed_White-200px

    Centrul Medical “Amicus Med” funcționează din anul 1999. Înființat din inițiativa unui medic generalist și a unui medic pediatru, și-a propus încă de la început să acopere specialitățile de larg interes și să asigure o asistență medicală de calitate.

    Articole recente

      Copyright Amicus Med 2021. All rights reserved.