Despre noi


Centrul Medical “Amicus Med” funcționează din anul 1999. Înființat din inițiativa unui medic generalist și a unui medic pediatru, și-au propus încă de la început să acopere specialitățile de larg interes și să asigure o asistență medicală de calitate ce s-a materializat în consultații atât în sistem privat cât și în cadrul contractelor cu casele de asigurări (CASMB și OPSNAJ). În cadrul centrului funcționează alături de cabinetele de specialitate și un punct de recoltare de probe biologice ce sunt prelucrate de două laboratoare de renume, care și-au dovedit calitatea în anii de colaborare pe care i-am însumat până în prezent. Dezvoltarea cabinetului de medicina muncii ne-a adus o serie de contracte cu firme bucureștene. Pentru acoperirea acestor contracte, am dezvoltat mult baza materială a centrului și am diversificat sfera serviciilor. Dezvoltarea bazei materiale a fost o prioritate permanentă, pentru a putea asigura medicilor, posibilități de diagnostic și tratament pe măsură pregătirii și abilităților profesionale. Specialiștii ce își desfășoară activitatea în cadrul centrului, s-au format sau lucrează în clinici importante din București și au efectuat stagii de pregătire profesională în străinătate fiind familiarizați cu cele mai noi tehnici de diagnostic și tratament.

Valorile noastre


DEPĂȘIM BARIERE

Ne place să depășim barierele formale.


ÎNCURAJĂM DIALOGUL

Încurajăm dialogul sincer în relația medic-pacient.


INSTRUIRE PERMANENTĂ

Medicii și asistentele medicale sunt cuprinși într-un program de instruire permanentă.Misiune

De-a lungul existenței clinicii, în centrul atenției s-a aflat pacientul. Dorim ca relația medic-pacient să fie una profesională. Prin pregătirea lor, cadrele medicale urmăresc să se ridice la nivelul complexității cazurilor și să-i îndrume corect pe cei ce li se adresează, dar în același timp să depășească barierele formalului pentru a avea o implicare reală în evoluția pacienților. Urmărim să ne actualizăm permanent baza tehnologică, să o îmbogățim pentru a obține un diagnostic cât mai exact și rapid. Medicii și asistentele medicale sunt cuprinși într -un program de instruire permanentă, participând la cursuri pentru obținerea de competențe suplimentare sau perfecționare profesională. Cadrele medicale sunt prezente la congresele și conferințele de specialitate atât naționale cât și internaționale, pentru a-și actualiza permanent cunoștințele și a apela la cele mai noi și eficiente mijloace terapeutice.


0123456789001234567890

DE ANI ALĂTURI DE TINE


Echipa “Amicus Med”


Logo_AmicusMed_White-200px

Centrul Medical “Amicus Med” funcționează din anul 1999. Înființat din inițiativa unui medic generalist și a unui medic pediatru, și-a propus încă de la început să acopere specialitățile de larg interes și să asigure o asistență medicală de calitate.

Articole recente

    Copyright Amicus Med 2021. All rights reserved.