Specializări

Sănătatea familiei

Medicină de familie


Medicina de familie asigură accesul primar al oamenilor la asistență medicală. Alegerea medicului de familie reprezintă o decizie importantă. El este cel care cunoaște istoricul pacientului și îl poate îndruma către specialitatea de care are nevoie în prevenirea și tratarea unor afecțiuni. Medicul de familie asigură îngrijirea și informarea corectă a pacienților, oferind coordonare medicală și supraveghere a evoluției acestora.


Detalii
Sănătatea copilului

Pediatrie


Pediatria oferă servicii de prevenție, diagnostic și tratament pentru copii, începând din perioada de nou-nascut.  Medicul pediatru vine în ajutorul părinților in educarea și informarea corectă, privitoare la tehnicile de îngrijire și dezvoltarea pe etape de vârsta a copilului.   Asigură diagnosticul precoce al afecțiunilor acute sau cronice, tratamentul și monitorizarea evoluției acestora. Urmarește schema de vaccinare, oferă recomandări în privința alimentației și contribuie la diversificarea corectă.


DETALII
Sănătatea femeii

Obstetrică-Ginecologie


Sănătatea pacientelor este foarte importantă pentru noi. Amicus Med oferă o gamă largă de servicii în specialitatea obstetrică-ginecologie. Evaluăm fiecare pacientă și discutăm despre opțiunile pe care le are în problema descoperită sau prezentată. Indiferent că vorbim despre afecțiuni ginecologice, despre sarcină, metode contraceptive sau fertilitate, cu sigurantă, medicii noștri îți vor oferi cea mai bună opțiune.


DETALII
Evaluare și prevenție

Analize medicale


Investigațiile de laborator au ca scop verificarea stării de sănătate  sau identificarea unei afecțiuni a pacientului. Prin prizma analizelor, medicii, pot stabili un diagnostic și pot recomanda cel mai potrivit tratament.  Analizele medicale acoperă o gamă largă de patologii și sunt recomandate de medicul de familie sau medicul specialist în urma unui consult amănunțit.


DETALII
Logo_AmicusMed_White-200px

Centrul Medical “Amicus Med” funcționează din anul 1999. Înființat din inițiativa unui medic generalist și a unui medic pediatru, și-a propus încă de la început să acopere specialitățile de larg interes și să asigure o asistență medicală de calitate.

Articole recente

    Copyright Amicus Med 2021. All rights reserved.