POLITICA DE CONFIDENTIALITATENOTIFICARE CU PRIVIRE LA PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

Centrul Medical Amicus Med doreste sa va informeze despre importanta protectiei datelor cu caracter personal ce va apartin dumneavoastra. Conform GDPR, S.C. AmicusMed S.R.L are obligaţia de a administra, în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizaţi despre persoana dvs.. Scopul colectării datelor este menționat mai jos. Ne dorim sa aveti calritate asupra modului de colectare, utilizare si transmitere a datelor cu caracter personal, pe care le furnizati sau pe care le putem obtine sau genera, referitor la dumneavoastra. Nu sunteți obligați să furnizaţi datele, însă prin refuzul dvs., nu veți putea utiliza serviciile medicale oferite de S.C. AmicusMed s.r.l.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării astfel:

S.C. AmicusMed s.r.l prelucrează datele cu caracter personal furnizate de dvs. cu urmatorul scop:

– completarea fisei medicale;

– completarea retetelor pe care urmeaza sa le primiti pentru ridicarea medicamentelor din farmacii;

– completarea biletelor de trimitere catre laboratorul de analize medicale;

– completarea biletelor de trimitere si a scrisorilor medicale catre medicii specialisti;

– completarea formularelor cu caracter medical solicitate de dvs. sau sau de institutii abilitate;

– introducerea in baza de date a CASMB, CASOPSNAJ, CNAS – prin raportarile lunare;

– raportarile solicitate de Directia de Sanatate Publica;

– comunicarii cu dvs. – primirea si transmiterea de informatii cu caracter medical.

În acest scop se solicită:

 • Numele si prenumele
 • Data nasterii
 • Varsta
 • Sexul
 • CNP
 • Domiciliul
 • Adresa postala
 • Adresa de e-mail (posta electronica)
 • Telefonul mobil si/sau fix
 • Datele dumneavoastra profesionale (studii, locul de munca)
 • Actul de identitate
 • Conditii de conformare

Orice date sunt furnizate prin intermediul acestui formular (reale, pseudonime sau false) sunt stocate în baza de date a siteului și nu sunt folosite decât dacă utilizatorul a solicitat să fie notificat automat de către platformă în cazul în care apar notificari medicale/articole/noutati medicale. Va facem cunoscut ca dacă copilul are sub vârsta de 16 ani, prelucrarea datelor cu caracter personal este legală numai dacă şi în măsura în care consimţământul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal este acordat sau autorizat de titularul răspunderii părinteşti asupra copilului. Acordul dumneavoastra este înregistrat de către platformă în momentul în care sunt bifate casetele corespunzătoare aflate lângă câmpul de adăugare.

Dezabonarea de la aceste notificări ori newsletter se poate face folosind linkurile de la sfârșitul mailurilor primite sau solicitând dezabonarea printr-un email de pe adresa în cauză către adresa de e-mail pe care o găsiți în pagina de contact, cu subiectul „Dezabonare”. Datele colectate se utilizează în scopurile menționate numai de către deținătorul site-ului și nu sunt înstrăinate către terți in mod voit. Dacă aveți nelămuriri privitoare la utilizarea datelor dumneavoastra pe acest site, vă rog să-mi scrieți pe adresa de e-mail menționată în pagina de contact.

Datele personale nu vor fi folosite altfel.

În cazul în care nu mai doriți acest lucru, aveți posibilitatea de dezabonare. De asemenea, puteți cere vizualizarea datelor și/sau ștergerea acestora, completând o cerere in acest sens. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Datele dumneavoastră nu vor fi transferate altor persoane și nici în străinătate.

Newsletter

S.C. AmicusMed s.r.l prelucrează datele cu caracter personal furnizate de dvs. în cadrul înscrierii la newsletter cu scopul de a vă ține la curent cu noile articole publicate pe site-ul organizatiei S.C. AmicusMed s.r.l.

Analize și statistici de trafic

Site-ul nostru poate colecta datele dumneavoastra  automat, cum ar fi lungimea și ora vizitei, paginile vizitate, sistemul de operare şi adresa IP numai pentru trafic şi statistici – prin aplicații precum Google Analytics și statcounter.com, responsabilitatea colectării datelor revenind acestor aplicații. Google poate transfera această informaţie unor terţi în cazul unei obligaţii statutare sau dacă acel terţ procesează date în numele Google. Google nu va combina sau asocia adresa dumneavoastra de IP cu alte date stocate la Google în niciun fel de circumstanţă. Puteţi preveni sau opri instalarea şi stocarea de cookie-uri prin setările browserului, descărcând şi instalând în mod gratuit Opt-out Browser Add-on disponibil la https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en .

În acest caz nu veţi putea folosi toate funcţiile siteului.

Prin folosirea acestui site sunteţi de acord cu procesarea oricăror date personale colectate de Google în privinţa voastră şi pentru scopurile descrise mai sus.

Legale

Conform Legii, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, completați si semnati o cerere.

Organizatia noastra a desemnat ca Responsabil pentru Protectia datelor cu caracter personal pe doamna Tănasă Simona cu urmatoarele date personale: adresa postala: Bucuresti, Bulevardul Camil Ressu, nr. 49, Bl.H26, Sc. A, ap.16, Sector 3, telefon 0721264015.

Ultima actualizare: 17.05.2018


Logo_AmicusMed_White-200px

Centrul Medical “Amicus Med” funcționează din anul 1999. Înființat din inițiativa unui medic generalist și a unui medic pediatru, și-a propus încă de la început să acopere specialitățile de larg interes și să asigure o asistență medicală de calitate.

Articole recente

  Copyright Amicus Med 2021. All rights reserved.